توئیتر این دختر تحت عنوان «لیدی زازا» این روزها به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته و حجم فالوئرهایش به شدت در حال افزایش است. او در تلاش است تا ثابت کند با این شرایط متفاوت می توان در سینمای آمریکا (هالیوود) درخشید اما آیا همچنان این درخشش استمرار خواهد داشت و باز هم نام او را خواهیم شنید؟
یکی از منحصر به فردترین اتفاقاتی که در مراسم اسکار 2014 رخ داد و در میان رسانههای فارسی زبان کوچکترین توجهی را به خود جلب کرد، حضور یک بانوی باحجاب در میان شش چهره جوان برتر آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک (AMPAS) بود که در جریان اهدای جوایز اسکار بود اما این دختر که بود؟
در جریان برگزاری مراسم اسکار 2014 پس از آنکه هریسون فورد برای معرفی فیلم کلاهبرداری امریکایی، باشگاه خریداران دالاس و گرگ وال استریت به روی صحنه آمد، چنینگ تیتوم، جوانان تیم اسکار امسال را معرفی کرد که در میان آنها یک دختر محجبه بود؛ دختری که در فرش قرمز و پیش از مراسم نیز مورد توجه عکاسان و رسانه ها قرار گرفته بود. سپس انیمشین کوتاه و انیمیشن بلند اهداء شد.
این جوانان فرصت یافتهاند تا استعدادشان مورد توجه 3280 میهمان اسکار 2014 که از روی فروش قرمز عبور کرده بودند قرار گیرند و بسیاری از این سینماگران جهانی پیش از معرفی این شش تن و در جریان مراسم فرش قرمز با این جوان ها گفتوگو کردند و سپس وارد سالن دالبی تئاتر شدند اما این جوانان چگونه انتخاب شدند و به عنوان تیم جوان اسکار مورد تقدیر قرار گرفتند و هزاران تصاویر از آنها ثبت و در فضای مجازی منتشر شد.
شاید برای پاسخ به این پرسش بهتر باشد، به جالب ترین کیس از میان آن شش تن توجه کرد که همان دختر محجبه بود. هفته نامه کریستین ساینس مانیتور در گزارشی تحت عنوان «آن سوی حجاب در اسکار» به کنکاش درباره این دختر محجبه پرداخته است. زمانی که «زینب عبدل النبی» در آخر هفته با حجاب بر روی فرش قرمز ظاهر شد، در فیسبوک و توئیتر با فوران تعجب عمومی مواجه شدیم: «یک محجبه روی فرش قرمز!»، «عشق حجاب! زندگی زیبای مسلمان حضور داره در مراسم اسکار»
خانم عبدل نبی یک جوان 22 ساله از برانکس نیویورک و دانشجوی دانشگاه میشیگان است که به عنوان یکی از شش دانش آموزانی که موفق به کسب “تیم اسکار” رقابت ملی فیلم انتخاب شد. او جزو هزاران دانشجویی بود که برای رقابت در این بخش، فیلم کوتاهش را با آکادمی اسکار ارائه کرده بود و این فیلم کوتاه توجه داوران را به طور ویژه به خود جلب کرد و منجر به انتخابش به عنوان یکی از شش برگزیده نهایی شد.
در واقع این رویه یک اتفاق مرسوم است و آنچه باعث شگفتی حتی حاضران در مراسم اسکار شده بود، موفقیت یک زن مسلمان و باحجاببه طی این فرآیند رقابتی بود شاید او اولین محجبهای باشد که با کسب موفقیتی در سطح آکادمی، روی فرش قرمز گام گذاشته بود. در عین حال این انتخاب بی حاشیه نیز نبود و برخی، انتخاب او را به صرفاً به خاطر حجابش و ژست گرفتن آکادمی برای انتخاب او خوانده اند و شایستگی اش را برای دریافت این جایزه به چالش کشیده اید اما این نقدها اعتبار دستاوردهای عبدل نبی و استعداد قابل توجهش را کمتر نساخته است.
توئیتر این دختر تحت عنوان «لیدی زازا» این روزها به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته و حجم فالوئرهایش به شدت در حال افزایش است. او در تلاش است تا ثابت کند با این شرایط متفاوت می توان در سینمای آمریکا درخشید اما آیا همچنان این درخشش استمرار خواهد داشت و باز هم نام او را خواهیم شنید؟
منبع: تابناک
پیراهن گل دارت را از صندوقچه در آور! غنچه های نشکفتۀ زیادی دارد بهار نزدیک است…! میر ابوالقاسمی