آشنایی با انواع دیزل ژنراتورها و کاربرد آنها در صنعت

توسط

دیزل ژنراتورها نقش مهمی در صنعت، فناوری، تامین انرژی برق و صنایع مختلف دیگر ایفا می کنند. دیزل ژنراتور در پاسخگویی به نیازهای کسب و کارهای کوچک و متوسط ابزار بسیار کلیدی و موفقیت آمیز می باشد. دیزل ژنراتور یک کالای کلیدی محسوب می شود که تامین برق مقرون به صرفه را در دسترس میلیون ها نفر از جمله شرکت ها، خانه ها و کسب و کارهای کوچک قرار داده است. صرفه جویی در هزینه های نگهداری، نوع کوپله دیزل ژنراتور، نصب سریع آن و پشتیبانی این محصول از مسائل مهم برای متقاضیان این کالا محسوب می شود.

در صنعت امروز، دیزل ژنراتور نقش بسیار پر اهمیت و بسزائی دارد. دیزل ژنراتور بهترین گزینه تامین برق با توجه به نوسانات برق سراسری، قطع مكرر و متناوب جریان برق در مواقع بحرانی و تنظیم جدول زمانی خاموشی از طرف سازمان های دست اندر كار در سال های گذشته و بالاخره حذف یارانه برق و مقرون به صرفه نبودن استفاده از برق سراسری می باشد که این موضوع بر اهمیت حضور دیزل ژنراتورها در زندگی شهری و صنعتی می افزاید.

به ترکیبی از یک موتور دیزل، ژنراتور و انواع متعلقات فرعی از قبیل شاسی، اطاقک پوشاننده، عایق‌های صدا، سیستم های کنترل، قطع کننده‌های اضطراری مدار، سیستم مولد گرما، سیستم استارت اتومات و غیره که به عنوان یک مجموعه به یک دیگر متصل شده باشند دیزل ژنراتور می‌گویند. موتور ژنراتورها می‌توانند از 1 تا 20 کیلوولت آمپر (KVA) برای منازل، فروشگاه ها، ادارات کوچک و تا (2000KVA/2MVA) قابل استفاده برای مجتمع‌های اداری بزرگ و کارخانه‌ها برق تولید کنند.

یک ژنراتور 2000 کیلوولت آمپر را می‌توان درون یک اطاقک ایزوله قابل حمل قرار داد. ژنراتورهای 5 مگاوات برای ایستگاه های کوچک تولید برق استفاده می‌شوند و برای این منظور می‌توان از چندین دستگاه ژنراتور استفاده کرد. دیزل ژنراتورها در سایزهای بزرگتر به صورت مجزا به محل نصب حمل شده و در آنجا مونتاژ و تجهیزات فرعی به آنها اضافه می‌گردد.

دیزل ژنراتورهای کوچک تا 250 کیلوولت آمپر نه تنها برای تولید برق اضطراری بلکه به جهت تامین برق مورد نیاز به صورت مستمر یا در زمان اوج مصرف و یا حتی در زمانی که کمبود ژنراتورهای بزرگتر حس می‌شود استفاده می‌شوند. کشتی‌ها و بسیاری از وسائل نقلیه بزرگ زمینی مانند قطارها نیز از دیزل ژنراتور نه فقط برای تامین برق روشنایی بلکه برای تامین نیروی محرکه مورد نیاز خود استفاده می‌کنند. به وسیله نیروی محرکه برقی می‌توان حرکت یکنواخت و قدرتمندتری علاوه بر استفاده مناسب تر از فضا داشت. محرکه‌های برقی قبل از جنگ جهانی اول در کشتی‌ها مورد استفاده قرار گرفتند و در طول جنگ جهانی دوم به تکامل رسیدند.

دستگاه های تولید برق بر اساس ظرفیت تولید نرمال تا ماکزیمم و بر اساس قدرت تولیدی و به کیلووات طبقه بندی و نامگذاری شده و با توجه به نوع مصرف آن برای تولید برق مستمر یا اضطراری انتخاب می‌شوند.

معرفی شرکت دیزل ژنراتور
شرکت نیرو آفرینان قدر، ارائه کننده دیزل ژنراتور و ژنراتورهای گازی (از رنج 10 تا 3000 کیلوولت آمپر)، قطعات یدکی و لوازم جانبی مطابق با بالاترین استانداردهای اروپایی، افتخار دارد تا همگام با سایر تلاشگران ایرانی و با هدف تامین حداکثر مطلوبیت، محصولات و خدمات مورد نیاز مشتریان خود را فراهم نماید. اين مجموعه با شروع استقرار نظام های مطرح در عرصه مهندسی و صنایع سعی داشته تا تأمین محصولات و خدمات پشتیبانی خود را بصورت؛ ارائه خدمات در زمان مقرر (On – Time Delivery)، ارائه خدمات با کيفيت بالا (On – Quality)، ارائه خدمات منطبق با بودجه پيش بينی شده (On – Budget) و ارائه خدمات نزد مشتری (On – Site)، انجام و تحویل نماید.

2 نظر
  1. دیزل ژنراتور 12 سال قبل
    پاسخ

    می بینم که میخوای به من برسی پهلووووون! عمرا اگه بذارم رتبه ات بهم برسه. فکر کردی خیال کردی! هوووووم. سلطان دیزل ژنراتور منم

  2. فروش یو پی اس 7 سال قبل
    پاسخ

    ممنون خیلی خوب بود

ارسال یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید